ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

Защитата на личните данни е наш приоритет.  “ММ Козметикс ” ЕООД предприема мерки за защита на личните данни на потребителите съгласно Закона за защита на личните данни. От съображения за сигурност “ММ Козметикс ” ЕООД изпраща данните само на адреса на електронната поща, посочен от Потребителя. С регистрацията или формата за покупка потребителите се съгласяват, че “ММ Козметикс ” ЕООД има право да обработва личните им данни. Ние използваме съответните технически и организационни средства, за да защитим вашите данни от злоупотреба, загуба, повреждане или неразрешен достъп, промяна или изтриване. 

Ние използваме предоставените от Вас лични данни единствено ако това е абсолютно необходимо и единствено ако същите се предоставят от вас доброволно, например за обработка на вашите поръчки и издаване на фактури, за отговор на вашите запитвания, за да ви бъде предоставен достъп до специална информация и оферти или за извършване на специални услуги (например изпращане на брошури по електронна поща).

Ние не предаваме вашите лични данни на дъщерни дружества и търговски партньори, или на трети лица без вашето изрично съгласие и преди всичко ние не продаваме тези данни и не ги предоставяме на разположение под каквато и да било форма.

Когато посещавате WWW.DSM-BG.COM, сървърите ни автоматично записват и анализират данни за вашия достъп като например вашият IP адрес, предоставен от вашия интернет доставчик, информация за вида на браузъра, който използвате, Интернет сайта, от който ни посещавате, включително датата и часа на всяко посещение. Тези данни остават анонимни и не могат да бъдат свързани с конкретно лице. Ние използваме тези данни за да анализираме кои секции от сайта ни представляват най-голям интерес за Вас с цел да подобрим съдържанието и да направим нашия сайт по-интересен и удобен за ползване. 

Cookies

В някои страници използваме cookies, за да наблюдаваме предпочитанията на посетителите и за да можем да усъвършенстваме сайта си. Cookies не са вируси и следователно не представляват каквато и да било заплаха за вашия компютър. 

Call Now ButtonБърза поръчка с обаждане